Diensten

Strategische adviezen, creatieve online uitingen en doordachte online campagnes met razendsnelle resultaten. Ontdek samen met onze specialisten welke online kansen er zijn voor jouw bedrijf en scoor binnen no-time meer online bezoekers, conversies en omzet.

Online marketing

Er is geen online marketing strategie hetzelfde. Ieder merk heeft een eigen, unieke online aanpak. De kunst is om onderstaande diensten strategisch samen te brengen en perfect op elkaar aan te laten sluiten.

SEO

Om resultaat te halen uit je website wil je natuurlijk een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Onze SEO-specialisten optimaliseren jouw site naar een toppositie.

SEA

Begin direct aan de weg naar de online top met de inzet van search engine advertising. Een treffende Google Ads-campagne met als resultaat een hoger rendement en meer omzet.

Display Advertising

Awareness creëren rondom je merk, product of dienst om potentiële bezoekers te bereiken. Onze specialisten brengen jouw merk, product of dienst naar een hoger online niveau.

Conversieoptimalisatie

Een goede online vindbaarheid en veel websitebezoekers, maar nog geen conversies? Zonde! Behaal samen met onze online marketing specialisten meer leads en meer omzet uit hetzelfde aantal website bezoekers.

Social media

Let's go viral! Bereik de doelgroep(en) op het juiste kanaal en op het juiste moment met inspirerende content.

Affiliate marketing

Razend populair en dat is natuurlijk niet voor niets! Samen maken we jouw merk nóg sterker met toffe affilliate campagnes die naamsbekendheid en omzet opleveren.

Mobile marketing

Een uiterst effectieve methode om met klanten via de mobiele telefoon te communiceren. Bij mobile marketing wordt o.a. gebruik gemaakt van sms-berichten, QR-codes, apps en mobiele websites. Daarnaast biedt het ook kansen op het gebied van interactiviteit, personalisatie en lokalisatie (d.m.v. GPS).

E-mail marketing

Eenvoudig en gepersonaliseerd communiceren met jouw doelgroep. Samen stippelen we een ijzersterke e-mail marketingstrategie uit.

Conversation

Tijd voor doelgerichte, slimme online marketing en communicatie! Conversational marketing draait namelijk maar om één ding: achterhalen waar de doelgroep behoefte aan heeft door met ze in gesprek te gaan en hier vervolgens op in spelen.

Content

Content is booming! Ga voor kwaliteit, regelmaat en inspirerende content die converteert.

Personalisatie

Boeien en binden met een gepersonaliseerde online ervaring. Personalisatie in online marketing is een must.

Customer journey

Krijg grip op de klant. Breng de digitale klantreis in kaart en bouw strategische content voor elke fase in de customer journey.

Chatbot

Let's connect! Verbeter je online service en klantbeleving met een slimme chatbot én ervaar de gemakken.

User experience

Met alleen een mooi webdesign kom je er niet. Improve the experience.

User design

Creatief en innovatief zijn. Het leren begrijpen van de behoeften van de bezoeker om het geheel gebruiksvriendelijk te maken.

Marketing automation

Door inzet van geautomatiseerde systemen ondersteun je leads/prospect om door de customer journey heen te "helpen" door op het juiste moment bepaalde informatie te sturen/tonen.

SEM

De afkorting staat voor search engine marketing en bestaat uit twee losse componenten, namelijk SEO en SEA. Het voornaamste doel van SEM is het vergroten van de bezoekersaantallen om daarmee o.a. de omzet en het aantal leads te doen toenemen.

Overig

De perfecte marketingmix vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Onze gedreven specialisten weten alles over content, data en innovaties op deze gebieden. Wat weet jij over de customer journey van jouw ideale klant? En voldoet jouw webwinkel / website aan de wettelijke wet- en regelgeving?

E-commerce

Duik samen met onze strategen in de wereld van e-commerce om meer omzet te genereren door transacties die op digitale wijze worden afgehandeld. Bijvoorbeeld de aankoop van een product in een webwinkel.

AVG/GDPR

Iedereen die persoonsgegevens verzamelt, moet voldoen aan de regelgeving rondom AVG/GDPR. Wil jij hier geen omkijken naar hebben, maar wel zeker weten dat het goed is geregeld? Op onze specialisten kan je rekenen.

Compliance

Volledige ontzorging rondom alle aspecten van wet- en regelgeving? Wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel of website continu voldoet aan de meest actuele eisen.

Strategie

Weten wat je doet en waarom je dat doet. Een strategische basis met meetbare doelstellingen is de sleutel tot online succes.

Analytics

Meten is weten! Krijg inzicht in het online gedrag van jouw doelgroep en pas je strategie hier voortdurend op aan.

Intelligence

Kennis is macht. Business Intelligence is data omzetten in waardevolle informatie. Data Intelligence speelt een steeds grotere rol in de wereld van e-commerce.

Marketplaces

Tal van mogelijkheden om je producten naast je eigen webshop op andere plaatsen aan te bieden. Marketplaces zijn de ideale plek voor een online boost en meer omzet.

Omnichannel

De geëvolueerde variant van multichannel. Omnichannel is één integrale merkbeleving op alle verkoop- en communicatiekanalen. Zowel online als offline.

Heeft jouw bedrijf ambitieuze doelen en
zoek je professionals die het mogelijk maken?


Elk bedrijf heeft dromen, doelen en targets. Wacht niet langer en
laat je adviseren hoe je deze werkelijkheid maakt.

NEEM CONTACT OP +