Curaçao

Wist je dat wij sinds 2016 ook actief zijn op Curaçao?

Vanaf 2016 realiseren wij de wens van elk hotelmanagement op Curaçao: het verhogen van de bezettingsgraad én het besparen op hoge commissiekosten van boekingswebsites door inzet van online marketing.

Onze resultaten bleven niet onopgemerkt en al snel volgde restaurants en andere uiteenlopende bedrijven op Curaçao omdat zij ook geloofden in onze online marketing formule. Maykel.nl is een Nederlands gerenommeerd boutique digital marketing agency en heeft sterke roots met Curaçao. Dit betekent dat wij elke klant op Curaçao onze volledige aandacht, passie, toewijding en expertise geven.

Met aantoonbaar goede resultaten in onder andere Facebookcampagnes, rollen wij steeds meer campagnes uit voor zowel bestaande als nieuwe klanten op Curaçao. Met doordachte online campagnes realiseren wij bijvoorbeeld voor restaurants binnen no-time meer reserveringen en voor andere bedrijven meer naamsbekendheid en omzet.

Hoe wij dit doen?
Met een perfecte mix van online marketing, strategie, content en data. Wij werken met de beste vakmensen op het gebied van digital marketing. Wij hebben de kennis én ervaring om succesvolle campagnes te lanceren die daadwerkelijk zorgen voor meer naamsbekendheid en omzet. Zelfs in branches met een overvol en concurrerend online landschap.

Een veel gehoorde opmerking is dat het moeilijk is om op Curaçao succesvolle betaalde Facebookcampagnes op te zetten die zorgen voor meer omzet. Wij doken in dit gat, omdat we wilden bewijzen dat het wél werkt. Jaren geleden hebben wij de kluis gekraakt om succesvolle Facebookcampagnes voor o.a. hotels en horeca te creëren.

Ook op Curaçao zeggen onze klanten:
"Als je Maykel.nl inschakelt kost online marketing geen geld, maar levert het juist geld op."

Voor onze opdrachtgevers in Curaçao behalen wij momenteel gemiddeld een score van 1 op 10 bij het inzetten van Facebookcampagnes. Dit betekent dat we voor elke geïnvesteerde Euro, 10 Euro aan omzet behalen!

Maykel.nl, een gerenommeerd boutique digital marketing agency op Curaçao voor:

Restaurants / overig
  • Stijging aantal reserveringen
  • Meer online zichtbaarheid
  • Meer naamsbekendheid
  • Omzet verhogen
  • Meer loyaliteit
Hotels
  • Hogere bezettingsgraad
  • Meer directe boekingen
  • Meer online zichtbaarheid
  • Hogere OTA-rendementen
  • Meer loyaliteit

Wil jij ook meer omzet behalen met jouw onderneming op Curaçao?

Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail, bel ons (via WhatsApp) +31 (0)321 - 700 214 of stuur een WhatsApp-bericht.