Dille & Kamille

In 1974 werd Dille & Kamille opgericht door Freek Kamerling. Met zijn filosofie van natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken maakte hij van zijn familiebedrijf een van de meest inspirerende retailmerken van Nederland. Tegenwoordig heeft de keten 35 winkels in Nederland en België en een webwinkel die wereldwijd kan leveren!

Online strategie
Sinds 2013 is Maykel.nl verbonden aan Dille & Kamille als preferred supplier e-commerce. We functioneren als sparringpartner voor o.a. de e-commerce manager en directie. Samen bepalen we de online strategie voor de webwinkel en stellen we targets en doelstellingen vast.

Doelstellingen
Om een zelfstandig webteam op te zetten voor Dille & Kamille heeft Maykel sollicitatiegesprekken gevoerd en mensen aangenomen. Het nieuwe team stuurde hij aan op het gebied van online marketing en e-commerce. Daarnaast was Maykel ook contactpersoon voor diverse leveranciers en contractpartijen en verantwoordelijk voor het opstellen van de begrotingen.

Resultaten
Het (online) marketingteam voert de strategie samen uit met Maykel welke is opgestelt door directie, e-commerce manager en Maykel. De webbinkel is daarnaast juridisch helemaal op orde gemaakt zodat de focus kan liggen op het optimaliseren van de webwinkel en het verhogen van de omzet. Daarnaast staat Maykel stand-by om de e-commercemanager te vervangen bij vakanties.

  • + 1.000% online omzetstijging
  • 307.000 Instagram volgers
  • 9% lagere kosten per order
  • 94.000 Facebook pagina likes

"Maykel is een zeer accurate, eerlijke en resultaatgerichte e-commerce specialist. Altijd bereid om net dat stapje extra te doen zodat targets worden gehaald."

Arnout Baas Manager e-commerice Dille & Kamille<< VORIGE CASE   |   VOLGENDE CASE >>